De directie en het team van de Pniëlschool heten u van harte welkom.
Onze website is ingericht voor iedereen die nu deel uitmaakt van onze school: ouder(s) en/of verzorger(s), kinderen en leerkrachten, maar ook voor ouder(s) en/of verzorger(s) die kennis met de school willen maken.

De Pniëlschool is een protestants-christelijke basisschool, gelegen aan de rand van Vreewijk. Het team van leerkrachten is betrokken en verzorgt met veel enthousiasme uitstekend onderwijs aan een grote diversiteit van leerlingen. Op de Pniëlschool staan respect en discipline hoog in het vaandel.

Wij hebben hoge verwachtingen van kinderen. Wij volgen de ontwikkeling van elk kind en stemmen het onderwijs af op de behoeften. Een veilige basis en een prettige sfeer op school zijn voorwaarden voor onze kinderen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op een positieve wijze worden kinderen uitgedaagd om zichzelf te zijn en een ander met respect te benaderen. Samen werken en samen leren zijn daarbij van groot belang. De leerkrachten zijn zeer betrokken en verzorgen met veel enthousiasme uitstekend onderwijs aan een grote diversiteit van leerlingen. De leerkrachten bieden onze leerlingen rust, structuur en een uitdagende leeromgeving.

Samen met ouders en diverse organisaties rondom de school werken wij aan de ontwikkeling van uw kind. Uw bijdrage is daarbij van groot belang. Wij stellen een goed contact met ouders erg op prijs en vinden het belangrijk dat de informatie over uw kind zo veel mogelijk met elkaar gedeeld wordt. Op deze wijze kunnen wij de ontwikkelingskansen van uw kind optimaal benutten. Goed onderwijs maken we samen!

Om u een goed beeld te geven van onze veelzijdige school vindt u op onze website informatie over waar onze school voor staat, wat onze uitgangspunten zijn, hoe de sfeer op school is, hoe we werken en de activiteiten die bij ons op school plaatsvinden. Ook kunt u hier de meest recente informatie over onze school vinden, zoals het schoolnieuws, de jaarkalender en foto’s.

Wilt u eens komen kijken, even de sfeer proeven en een persoonlijk gesprek?  Neem dan contact op, u bent meer dan welkom!